Home > > Print & Sign

Print & Sign

“MEER DAN ALLEEN INKT & PAPIER”

Drukwerk
JCP Communicatie is gespecialiseerd in drukwerk in de breedste zin van het woord, of het nu gaat om het drukken van uw huisstijldragers of reclame-uitingen, digitaal drukwerk, of rotatiedrukwerk, roll-upbanners of stickers en belettering. Wij bieden drukwerkoplossingen in alle soorten, maten en kleuren en kunnen nagenoeg alles draaien. Ook het afwerken en verzenden kunnen wij voor u verzorgen en als u dat wilt, slaan wij uw drukwerk op en leveren wij dit op afroep, via uw eigen voorraadbeheersysteem. Alles via één contactpersoon waardoor we snel en efficiënt werken.

 

Huisstijl drukwerk

 Briefpapier
 Enveloppen
 Visitekaartjes
 Doordruksets
 Notitie- en Schrijfblokken
 Offerte- en Presentatiemappen
 With compliments cards
 Bureau-onderleggers
 Memoblokken

Reclame drukwerk

 Flyers
 Folders
 Posters
 Brochures
 Kaarten
 Magazines
 Uitnodigingen
 Kranten
 Cadeaubonnen

Mailings

 Direct Mail
 Sealen
 Couverteren
 Banderen
 Printen
 Grafisch afwerken
 Handmatig verpakken
 Partijenpost
 Portokosten 

 

Snelheid!
Onze opdrachtgevers eisen kwaliteit en krijgen die ook. Daarnaast zorgt JCP voor snelheid en zekerheid. Menigmaal wisten wij onze klanten te verbazen met de snelheid en kwaliteit die wij bieden. Gisteren uw vraag. Vandaag een ontwerp. Morgen uw drukwerk bezorgd. Dat is typisch JCP .. De filosofie die we hanteren is doeltreffend: het ontwerp moet kloppen en de kwaliteit moet perfect zijn.

 

Kantooraankleding
Naast aankleding voor beurzen en evenementen voorzien we ook graag uw kantoor van een sfeervolle aankleding die bij uw huisstijl past. Zo creëert een prettig werkklimaat voor uw medewerkers, en zorgt u dat uw klanten de juiste indruk krijgen van uw bedrijf. Indien gewenst kunnen we het ontwerp, het inmeten en de montage volledig voor u verzorgen.  

© 2024 - JCP Communicatie