Home > > Communicatieadvies

Communicatieadvies

“MEER DAN ALLEEN WIJZE WOORDEN ”

Corporate identity
‘Het overbrengen en ontvangen van een boodschap’ is een korte, treffende omschrijving van communicatie. Het lijkt eenvoudig, maar er kan tussen het zenden en ontvangen veel mis gaan. Er is best veel waar u aan moet denken. Een communicatieadvies van een professional kan dan verhelderend werken. Of het nu om uw corporate identity of martkbewerkingscampagnes gaat, in print, digitaal of multimediaal, wij kunnen u helpen.

Advies over uw corporate identity
Een eerste indruk maak je maar één keer! Die indruk moet dus goed zijn. Onze medewerkers denken graag met u mee over de branding van uw bedrijf en de manier waarop u daaraan uiting geeft, bijvoorbeeld met uw (huisstijl)drukwerk, op beurzen, met een relatiegeschenk of met uw bedrijfskleding.

Advies over campagnes
Als geen ander zijn wij in staat om u te verbazen met creatieve concepten voor uw marktbewerkingscampagnes. En wij bedenken ze niet alleen, wij voeren ze ook uit. Teksten schrijven en foto’s maken doen we niet zelf, maar we kennen daar wel de juiste mensen voor dus u bent verzekerd van een totaalconcept. En heeft u ideeën nodig voor een gadget voor een actie? Blader dan eens door onze digitale catalogi.

 

 Concept en realisatie
 Incentives
 Event management
 Loyaliteitsprogramma’s
 Spaaracties
 Cashback acties

 

© 2024 - JCP Communicatie